آیا پس از بیمه بیکاری میتوان از مرخصی زایمان استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط عارفه حقیقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده دارم از بیمه بیکاری استفاده می کنم زایمانم هم نزدیک هست. می خواستم بپرسم در این شرایط می تونم از مرخصی زایمان هم استفاده کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

با سلام. از آن جایی که شما در بازه زمانی استفاده از بیمه بیکاری هستید بنابراین در جایی مشغول به کار نیستید که بخواهید مرخصی زایمان بگیرید و از مزایای آن استفاده کنید.

به طور کلی بخواهم بگویم برای دریافت مرخصی زایمان شما اولا باید شاغل باشید و دوما حق بیمه اجباری پرداخت نمایید.