آیا شماره ثبتی تمام شعب برای شرکتی که شعب مختلف دارد یکسان است؟

report گزارش

سوال شده توسط خسروانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام مجدد من برای بار سوم سوال جدید مطرح میکنم. راهنمایی میفرمایید که شماره ثبتی برای شعب مختلف زیر مجموعه های یک شرکت به چه صورت هست؟ هر شرکت باید شماره ثبت خودش را بگیره یا همه شعب شرکت میتونند از شماره ثبتی شرکت مادر استفاده کنند؟ سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ناصری

profile
up
down

سلام و عرض ادب. خیر شماره ثبتی با توجه به محدوده ثبتی هر شعبه متفاوت است و بستگی به محدوده شرکت شما داره و نمیتونید برای تمام شعبه ها از یک شماره ثبتی استفاده کنید.