چه زمانی فاکتورهایی که صادر می کنیم مشمول مالیات می شوند؟

report گزارش

سوال شده توسط الهام رجبی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. من مغازه دار هستم و میخواهم بدانم فاکتورهای فروشم که به نام شرکت صادر میشود و از ما کدملی و کد پستی دریافت نمیشود ایا مشمول مالیات میشوند یا خیر؟ و این که چه زمانی فاکتورهایی که صادر می کنیم مشمول مالیات می شوند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید جواد نوری

profile
up
down

با سلام

اگر با کد ملی صورتحساب ارائه کنید، احتمالا این صورتحساب توسط شرکت خریدار در سیستم معاملات فصلی به نام شما ثبت خواهد شد؛ اگر هم در اظهارنامه عملکرد سال مربوطه مبالغ رو گزارش نکنید، توسط کارشناس رسیدگی به جمع مبالغ فروشتان اضافه می شود و مالیات اخذ خواهد شد.