آیا مالیات بر اجاره از مبلغ اجاره کم می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط بهروزیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر. ما یک کشتارگاه داریم که یه مدتیه اجاره دادیم. اون شخصی که بهش اجاره دادیم می گه باید مالیات بر اجاره از پول اجاره کم بشه و به اداره مالیات پرداخت بشه. واقعا همچین چیزی باید انجام بشه؟ این هزینه چه قدر هست اصلا؟ نمی شه ازش معافیت گرفت؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رضا غفاری

profile
up
down

بله مالیات باید از اجاره دریافتی شما کم شود و پس از کسر معافیت در قانون مشمول ماده 131 می شود.

البته باز من بهت شما پیشنهاد می کنم با نزدیک ترین اداره دارایی مشورت کنید و در صورت امکان مفاصا حساب دریافت کنید و به مستاجرتان نشان دهید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اگر طرف شما شرکت هست بله باید کم کنند اگر حقیقی هست نخیر