ارسال اظهارنامه با فعالیت کمتر از یک سال اجباری است؟

report گزارش

سوال شده توسط علیرضا سماوات در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من یک مغازه داشتم که کلا 4 ماه توش کارکردم و بعد از 4 ماه هم جمع کردم الان صاحب مغازه به من میگه اول باید مالیات بر درآمدمو تسویه کنم. این به چه صورت هست؟ من باید اظهارنامه بفرستم؟ اصلا برای این 4 ماه ضروری هست اظهارنامه پر کردن؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اصلا به صاحب مغازه مالیات شما ربطی ندارد شما باید اظهارنامه پرکنید یا باید به اداره دارایی مراجعه کنید و اظهارنامه میان سالی پرکنید که معمولا همکاری نمیکنند یا باید صبر کنید تا خردادس ال دیگر ..هر گونه نگه داشتن ودیعه توسط مالک غیر قانونیه و میتونید ادعای غرامت کنید مالیات با کدملی شما همراه است نه کد پستی