آیا ملکی که با وسیله اجاره داده می‌شود مشمول پرداخت مالیات بر اجاره بابت دریافت اجاره وسایل است؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین مهدیانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من قصد دارم که یک واحد رو به مبلغ ۱۲ میلیون اجاره بدم و برای وسایل موجود در ملک هم طبق توافق بین من و مستاجر ماهیانه ۲ میلیون در نظر گرفتیم. سوالم این هست که من الان فقط بایت ۱۲ میلیونی که بابت اجاره ملک پرداخت میکنم باید مالیات بر اجاره بدم یا اون ماهیانه ۲میلیونی که بابت اجاره وسایل دریافت میکنم هم شاملش میشه ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پگاه صیفی کار

profile
up
down

سلام و احترام . شما باید در مجموع نسبت به هر آنچه که درآمد و دریافتی شما بوده، مالیات پرداخت کنید. ۲میلیون تومانی که شما بابت اجاره ی وسایل خانه دریافت میکنید هم، دریافتی یا به قولی درآمد برای شما محسوب میشه. پس برای اون هم باید مالیات بر اجاره پرداخت کنید