اگر حساب دفتری شرکت منفی گردد آن وقت موضوع مالیات چه خواهد بود؟

report گزارش

سوال شده توسط اعلاییان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. وقتی یک شرکت ثبت می شود و شروع به فعالیت میکند در ابتدا تا زمانی که سود ده شود نیاز به هزینه های فراوان دارد که منجر به زیان شرکت حتی خواهد شد. حال سوالم این است که اگر حساب دفتری شرکت منفی گردد آن وقت موضوع مالیات چه خواهد بود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

با سلام. با توجه به توضیحات تان در صورتی که در سال های اولیه شروع یک فعالیت حساب دفتری مربوط به آن سال ها منفی گردد در آن صورت به این میزان منفی که در واقع همان زیان و ضرر است، مالیات تعلق نخواهد گرفت.

با احترام