آیا میتوان بیمه تامین اجتماعی را به بیمه روستایی تغییر داد؟

report گزارش

سوال شده توسط دهقانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. پدر من حدود 10سال سابقه پرداخت بیمه روستایی داره اما از سال 97 در یک شرکتی مشغول به کار شده که براش بیمه تامین اجتماعی رد می کنند. می خواستم بپرسم در صورتی که از این کار شرکتی در بیاد باز هم امکانش هست که بیمه روستایی پرداخت کنه؟ سابقه بیمه تامین اجتماعی اون چی میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

سلام دوست عزیز. بله امکانش هست که دوباره بیمه پرداز بیمه روستایی شوند. از طرفی انتقال سابقه بیمه از تامین اجتماعی به بیمه روستایی و از بیمه روستایی به تامین اجتماعی قابل انجام است و مشکلی ندارد.