آیا با 15 سال بیمه اجباری و 5 سال بیمه زنان خانه دار میتوان بازنشست شد؟

report گزارش

سوال شده توسط فرزانه خدایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر من یک زن خانه دار هستم که حدود 5 سال سابقه پرداخت بیمه زنان خانه دار را دارم. 15 سال هم در جایی مشغول به کار بودم و سابقه بیمه اجباری دارم. الان سن بنده 50 سال است و میخواستم ببینم امکانش هست که بازنشسته شوم؟ اگر این امکان وجود دارد، میزان حقوق بازنشستگی من چقدر می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط زهرا یاوری

profile
up
down

با سلام. با توجه به قوانین بازنشستگی در صورتیکه که در کارگاه های مشمول قانون کار باشد بله امکانش هست که بازنشسته شوید در غیر این صورت باید سنتان به 55 سال برسد و بعد بازنشسته شوید.

با احترام