آیا میتوان بیمه تکمیلی انفرادی را در لیست مالیات حقوق شرکت ثبت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط گلستانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر من یک سوال داشتم. من به صورت شخصی بیمه تکمیلی برای خودم پرداخت کردم. الان آیا امکانش هست که کل مبلغ پرداختی را در 12 ماه سال سرشکن کنم و ماهیانه در لیست مالیات حقوق رد کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

به صورت شخصی نخیر اگر از طرف شرکت بیه شده باشید این امکان وجوددارد ولی بعد از مفاصا حساب شرکت میتوانید به اداره دارایی مراجعه کنید و تقاضای استرداد کنید که سخته