آیا میتوان بیمه سربازی را رایگان خرید؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا مهدوی در دسته بندی خرید بیمه سربازی

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آیا شرایطی وجود داره که بشه بیمه سربازی رو به صورت رایگان خرید؟ اگه داره توضیح میدید لطفا؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. بله مطابق با قانون تامین اجتماعی کسانی که خدمت سربازی را قبل از سال 85 تمام کرده اند، در صورتی که 1- قبل از اعزام به خدمت حق بیمه پرداخت کرده باشند 2- در شغلی مشغول به کار باشند که حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت کنند، برای اضافه کردن خدمت سربازی به سابقه پرداخت بیمه احتیاج به پرداخت هیچ مبلغی ندارند.

متن قانون تامین اجتماعی: "تمامی بیمه شدگان و دریافت کنندگان مستمری‌های بازنشستگی و ازکارافتادگی که قبل و بعد از خدمت سربازی خود به اعتبار اشتغال درکارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی و به واسطه رابطه مزد بگیری دارای سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان هستند، چنانچه وقوع کلیه مراحل فوق، شامل انجام دوره خدمت سربازی و مدت سوابق بیمه‌ای قبل و بعد از خدمت نظام وظیفه، تماماً قبل از تاریخ ۸۵/۵/۷ تحقق یافته باشد، از پرداخت حق بیمه دوره خدمت سربازی معاف هستند.