فرمول محاسبه مبلغ خرید بیمه سربازی

report گزارش

سوال شده توسط رضا مهدوی در دسته بندی خرید بیمه سربازی

پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید چطور میتونم حساب کنم که مبلغ خرید بیمه سربازی برای من چقدر هستش؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. برای محاسبه مبلغ خرید بیمه سربازی میانگین حقوق و مزایای دو سال آخر مورد محاسبه قرار میگیرد که مطابق با قانون، این میزان دریافتی نباید از حداقل دستمزد مصوب شورای کار کمتر باشد و فرمول محاسبه آن به صورت زیر است

میزان حق بیمه متعلقه = (نرخ) ۷% × مدت زمان خدمت × میانگین حقوق دریافتی دو سال آخر

در این فرمول باید نرخ حق بیمه را 30% در نظر بگیرید که 23% از آن سهم دولت و 3% سهم متقاضی است.