برای خرید بیمه سربازی به کجا مراجعه کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا مهدوی در دسته بندی خرید بیمه سربازی

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم که برای خرید بیمه سربازی باید به کجا مراجعه کنیم و درخواست بدهیم؟ سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

درود. برای محاسبه مبلغ خرید بیمه سربازی و همینطور ثبت تقاضا و پرداخت مبلغ آن می بایست به سایت eservices.tamin.ir  که مربوط به سازمان تامین اجتماعی است مراجعه کنید و در این سایت ثبت نام کنید، پس از ثبت نام و ورود به سامانه از قسمت خدمات غیر حضوری، خرید سابقه بیمه سربازی را انتخاب کنید و مبلغی که را که برای شما محاسبه شده به صورت آنلاین پرداخت کنید. در صورتی که به هر دلیلی از طریق آنلاین موفق به ثبت تقاضا و یا پرداخت نشدید با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی هم میتوانید اقدام کنید.

موفق باشید.