آیا میتوان زمان رسیدگی به پرونده ها در دیوان عدالت را کوتاه تر کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید مکارمی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم بپرسم آیا امکانش هست که کاری کنیم برای کوتاه تر شدن زمان رسیدگی به پرونده ها در دیوان عدالت اداری؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد شایق

profile
up
down

با سلام. بله شما در صورتیکه عضو بسیج باشید یا از خانواده های شهید، ایثارگر، جانباز و... محسوب شوید می توانید از طریق واحد ایثارگران که در دادگستری قرار داد، نامه دریافت کنید مبنی بر سرعت بخشیدن به رسیدگی به پرونده مورد نظرتان.