آیا کارفرما میتواند قرارداد کار را یک طرفه فسخ و کارگر را اخراج کند؟

report گزارش

سوال شده توسط سارا جلادتی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من میخواستم بدانم که آیا کارفرما میتونه با نظر خودش زودتر از موعد کارگر را اخراج کنه؟ آیا میتونم ازش شکایت کنم؟ و در صورتی که ازش شکایت کنم چقدر احتمال داره که رای دادگاه به نفع من صادر بشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. علت فسخ یک طرفه قرارداد را توضیح ندادید اما درصورتی که کارفرما یک طرفه و بدون دلیل موجه قرارداد را فسخ کرده باشد شما میتوانید به اداره کار مراجعه و از کارفرما شکایت کنید، در صورتی که اداره کار صحت ادعای شما را بررسی کند و حق با شما باشد رای بازگشت به کار شما را تا پایان مدت زمان قرارداد صادر میکند و کارفرما موظف است که همکاری با شما را تا پایان مهلت قرارداد بپذیرد. در صورتی هم که شما با برگه رای اداره کار به کارفرما و محل کار مراجعه کنید اما کارفرما نسبت به پذیرش شما ممانعت کند مجددا میتوانید از او شکایت کنید و کارفرما موظف خواهد شد که به شما حق السعی بابت مدتی که بلاتکلیف بوده اید پرداخت کند.