می شود در صورت نداشتن قرار داد از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط پورحسین در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید

در فروشگاهی 9ماه که مشغول بکار هستم ،حقوق دریافتی من 2 تومن هست که بصورت نقدی پرداخت می شود، بیمه هم برای من رد نمی شود، قرار داد کاری هم با من بسته نشده

الان من میتونم شکایت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

سلام

شما باید ارتباط کارگری و کارفرمایی خود را برای طرح شکایت اثبات کنید

پرینت از مدارکی مثل سابقه بیمه ، حساب بانکی و قرار داد در مراجع حل اختلاف از مهمترین مدارک مورد قبول است و اگر هیچ یک از اینها را ندارید میتوانید در صورت نیاز درخواست بازرسی را به مراجع حل اختلاف ارائه دهید

با تشکر.