نحوه محاسبه سنوات پرداخت نشده چگونه است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من در یک شرکت بمدت ۱۴ سال مشغول به کار بودم که در طی این سالها هیچگونه پایه سنواتی به بنده پرداخت نشده . اکنون بنده شکایت کردم پایه سنوات برای من چگونه محاسبه خواهد شد باتوجه به تعرفه سال‌های گذشته یا به روز محاسبه خواهد شد. ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نوشین وکیلی

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر اگر شامل دریافت پایه سنوات هستید و در شکایتی که طرح کردید هم رای به نفع شما صادر بشه. کارفرما موظف به پرداخت پایه سنوات معوقه تمام سال ها مطابق با تعرفه ی هرسال هستش.