آیا میشود از ساختمانی که بیمه نداشته دیه گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط اسماعیلی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام ببخشید یک سوال داشتم. برادر زاده من برای یک ساختمان کار میکرده که موقع تخریب دیوار ریزش پیدا کرده و برادر زاده‎ام فوت کرده. ما شکایت کردیم اما میخواستم بدونم با توجه به اینکه ساختمون بیمه نداشته، شکایت ما قابل پیگیری هست و به جایی میرسه؟ ممکنه به خاطر اینکه ساختمون بیمه نداشته شکایت ما رد بشه؟ اگه قبول کنن بیمه چقدر هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. تسلیت میگم بابت فوت برادرزاده‎تون. بله شکایت شما قابل پیگیری است و در هر پروژه در صورتی که حادثه کلی یا جزئی رخ بده که بر اثر عواملی مثل تاسیسات و تجهیزات کهنه، عدم وجود سیستم ایمنی و موارد از این دست باشه کارفرما مقصر است و ملزم به پرداخت دیه یا خسارت هست.

اینکه ساختمون بیمه نبوده هم تاثیری در روند شکایت و گرفتن دیه برای شما نداره و مربوط به کارفرما هست.

مبلغ دیه هم با توجه به ماه های مختلف سال متفاوت است.