اگه نظام عوض بشه و یا مردم شورش کنن و کلا هرج و مرج بشه برای سپرده های بیمه عمر چه اتفاقی میوفته؟

report گزارش

سوال شده توسط سیروس جوان در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام. سوالی که داستم اینه که اگه نظام عوض بشه و یا مردم شورش کنن و کلا هرج و مرج بشه برای سپرده های بیمه عمر چه اتفاقی میوفته؟ آیا ممکنه که کلا که پولمون به فنا بره و نتونیم بهش دسترسی پیداکنیم و هیچ بشه؟

چون چند وقت پیش می خواستم بیمه عمر ثبت نام کنم ولی یهو به یاد شرایط بد جامعه افتادم و این سوال برام پیش اومد. ممنون از پاسختون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید علی زارعی

profile
up
down

درود بر شما. دوست عزیز نگران این موضوع نباشید. مسئول تضمین تعهدات همه ی شرکت های بیمه، بیمه مرکزی است. بنابراین حتی با تغییر نظام و یا ایجاد هرج و مرج در کشور هم از آن جایی که بیمه به شما متعهد شده است در هر شرایطی نسبت به انجام تعهدات خود مسئول است.

برای اطمینان بیشتر باید بگویم که بیمه مرکزی تحت نظر وزارت اقتصاد است. پس از انقلاب اسلامی هم با این که شرکت های بیمه امریکا هم از کشورمان خارج شدند اما بیمه مرکزی به علت تعهداتی که به مشتریان خود داشت مسئولیت تمام تعهدات آن بیمه های آمریکایی را پذیرفت.

بنابراین مطمئن باشید که بازهم بیمه مرکزی پای تعهدات خود باقی خواهد ماند حتی اگر نظام عوض شود و مشکلی به این شکل پیش بیاید.