آیا میشود سابقه بیمه شخص دیگری را به سابقه بیمه خود اضافه کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط مرتضی فتاح در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه، من 27 سال سابقه بیمه دارم و حق بیمه پرداخت کردم، برای اینکه سابقه بیمه ام را به 30 سال افزایش بدهم میتوانم سابقه بیمه اقوام درجه یک را به بیمه خودم اضافه کنم؟ ممنون.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر، خیر. سابقه بیمه در همه جای دنیا برای هر فردی منحصر به فرد و غیر قابل انتقال به شخص دیگر است و تفاوتی هم نمیکند که چه نوع بیمه ای باشد.