با 24 سال بیمه خویش فرما اگه زیر نظر کارفرما بیمه رو ادامه بدم مشکلی پیش میاد؟

report گزارش

سوال شده توسط شمس در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام. وقتبخیر.

حدود 25 سال سابقه بیمه خویش فرما با خرید سربازی دارم. بهترین و پر سودترین راه برای ادامه بیمه برای زمان بازنشستگی چه راهی هست؟

از یک شرکت بخوام که بیمه رو رد کنن یا خویش فرما رو ادامه بدم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز.

باید بگوییم که اگر جایی مشغول به کار شوید، بنا بر قانون وزارت کار کارفرما مکلف به بیمه کردن شما می باشد که به آن بیمه اجباری می گویند.

از طرف دیگر بیمه اختیاری بیمه ای است که افراد غیر شاغل پرداخت می کنند تا بتوانند پس از زمان معین در قانون حقوق بازنشستگی را دریافت کنند.

در بیمه اجباری تا سقف هفت برابر حداقل دستمزد امکان ارسال لیست برای کارکنان وجود دارد که قطعا بر روی میزان دریافتی بازنشستگی هم تاثیر دارد.

این در حالی است که در بیمه اختیاری  فقط بر مبنای حداقل دستمزد می توان ارسال لیست کرد.