آیا می توان با گذشت چندین سال پیگیر از کار افتادگی شد؟

report گزارش

سوال شده توسط علیزاده در دسته بندی از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی

پروفایل
up
down

عرض ادب و احترام. خسته نباشید

بنده چند سال پیش برای پیمانکار ساختمانی به عنوان کارگر به مدت 5 سال کار کردم. ولی 3 سال پیش در نخاع بنده تومور بدخیمی به وجود اومد و عمل کردم. بعد از عمل متاسفانه از گردن به پایین به طور کامل فلج شدم و برای تمامی کار ها نیاز به کمک دارم. بعد از عمل به دلیل شرایط جسمی و روحی نتونستم که پیگیر کار از کار افتادگی بشم. سوالم این هست که آیا می تونم با 5 سال سابقه بیمه و پرونده های پزشکی که موجود هست، از کار افتادگی بگیرم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

با سلام

بنا به گفته خودتون مبنی بر وجود مدارک و اسناد پزشکی، مشمول قانون معرفی به کمیسیون پزشکی از کار افتادگی هستید. با نظریه کتبی از کار افتادگی پزشک معالج و با به همراه داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه، شناسنامه، کارت ملی و همه مدارک درمانی مرتبط با بیماری، به واحد امور بیمه شدگان آخرین شعبه بیمه ای خود مراجعه نمایید.

بااحترام