آیا می توان بر مبلغ حکم بازنشستگی اعتراض زد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا معتمدی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام و درود

بنده کارگر جوشکاری با 35 سال سابقه بیمه پرداختی مستمری 2.900.000 تومانی هستم. با توجه به میزان تورم این حقوق کفاف زندگی من را نمی دهد. میخواستم بدانم که می شود بر حکم حقوقی اعتراض زد؟ بررسی می کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجید عسکری

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

حقوق بازنشستگی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی طبق ماده 77 قانون تامین اجتماعی بر مبنای میانگین دستمزد دو سال آخر و همچنین ساقه کاری محاسبه می شود. لازم به ذکر است که تمامی این محاسبات به صورت سیستمی انجام می شود و میزان خطای آن حداقل است. اما چنانچه فردی رضایت نداشته باشد، حق پیگیری دارد.

با احترام