آیا می توان بعد از ابلاغ نامه اجراییه به اداره کار اعتراض زد؟

report گزارش

سوال شده توسط سرمدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. من در شرکت قبلی که مشغول به کار بودم، حقوق دریافتی من 5.5 بود. اما اداره کار مبلغ رو طبق وزارت کار محاسبه کرده. آیا در این مرحله میتونم اعتراض بزنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

عرض ادب و احترام

پس از قطعیت رای اداره کار در صورت اعتراض به رای صادر شده، با تنظیم لایحه و دادخواست و همچنین پیوست مدارک مربوطه می توانید از اداره کار مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

بااحترام