اگر کارفرما زمان شروع مرخصی زایمان را به اشتباه اعلام کند، چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمی مریم در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. بنده دی ماه زایمان کردم اما شرکت اشتباها دی ماه رو بیمه با کارکرد رد کردن. اما از بهمن به اینور رو مرخصی زایمان زده. در حال حاضر چطور میتونم حقوق ایام بیکاری رو دریافت کنم؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویی و راهنمایی خوبتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام دوست عزیز. کارفرما می تواند با شعبه بیمه مکاتبه داشته باشد و اعلام اشتباه در واریز حق بیمه و ارائه اسناد و مدارک مبنی بر تاریخ زایمان و استراحت شما، سازمان تامین اجتماعی نسبت به اصلاح سوابق اقدام می نماید. در نهایت شما می توانید کمک هزینه ایام بارداری خود را از بیمه دریافت کنید.

با تجدید احترام