چند سال باید بیمه روستایی رد کنم تا بازنشسته شوم؟

report گزارش

سوال شده توسط نیکپی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

 سلام وقت شما بخیر من در حدود 7 سال در یک شرکت مشغول به کار بودم و سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. حالا اگر بخواهم بیمه روستایی ثبت نام کنم چند سال باید پرداخت حق بیمه داشته باشم تا بازنشسته شوم؟ در ضمن بنده 30 سالم هست.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

شما برای بازنشستگی حداقل سی سال باید سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید. با در نظر گرفتن آن ۷ سال سابقه پرداخت حق بیمه شما باید 23 سال دیگر حق بیمه پرداخت کنید که یعنی در سن 53 سالگی بازنشسته می شوید.