آیا نیاز هست که در ارزش افزوده و ارائه اظهارنامه ارزش افزوده و عملکرد ثبت نام کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط جمالی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من توی کار خرید و فروش هستم و معمولا کالا از شرکتی میخرم و به یه شرکت دیگه می فروشم. سود من از این کار زیر 50 میلیون تومنه. می خواستم ببینم با این حساب نیاز هست که در ارزش افزوده و ارائه اظهارنامه ارزش افزوده و عملکرد ثبت نام کنم؟ در ضمن بنده مغازه ای ندارم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط عبید امینی

profile
up
down

سلام. در صورتی که در مراحل فراخوان داده شده که شامل ۸ مرحله است، نوع کار شما مشمول ثبت نشده باشد نیازی نیست که ثبت نام ارزش افزوده انجام دهید. اما در هر صورت باید پرونده مالیاتی تشکیل دهید و اظهارنامه عملکرد هم ارسال کنید.