آیا برای خرید و فروش با سود زیر 50 میلیون تومن نیز اظهارنامه ارزش افزوده لازم است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد رضا فرهانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر باشه. من می خواستم یه کالا رو خریداری کنم و به شرکتی دیگر بفروشم. برای این کار بنده سودی زیر 50 میلیون دریافت می کنم. برای این مقدار سود ایا لازمه که در ارزش افزوده ثبت نام کنم و اظهارنامه ارزش افزوده و عملکرد ارسال نمایم؟

در ضمن من هیج مغازه ای ندارم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین صدیقی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که در 8 مرحله ای فراخوان داده شده، نوع فعالیتی که می کنید مشمول ثبت نشود دیگر نیازی به ثبت ارزش افزوده نیست. اما حتما باید پرونده مالیاتی تشکیل دهید و اظهارنامه عملکرد ارسال کنید.