در صورتی که بخواهیم از معافیت مالیاتی استفاده کنیم چگونه باید اظهارنامه ثبت کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط میثم سالار در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. ما سال پیش مشمول معافیت مالیاتی می شدیم اما از این معافیت استفاده نکردیم و به میزان 15 میلیون مالیات پرداخت کردیم. حالا می خواستم بپرسم در صورتی که بخواهیم از این معافیت امسال استفاده کنیم چطور باید اظهارنامه بدیم و اظهارنامه را چگونه ثبت کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرزانه خدایی

profile
up
down

با سلام. خیلی ناواضح توضیح داده اید. برای تعیین این مورد باید حتما بگویید که نوع معافیت شما و همچنین نوع فعالیتتان چیست. دیگر این که به مقدار معافیتی که مشمول آن می شوید در صورت انجام تکالیف قانونی، به شما معافیت تعلق خواهد گرفت.