آیا هزینه زایمان و هدیه تولد به افراد تحت پوشش نیز تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط نگار عباسیان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر و خسته نباشید.

من همسرم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هست و منم تحت پوشش بیمه همسرم هستم. می خواستم بپرسم آیا هزینه زایمان به من که از طریق همسرم بیمه هستم تعلق می گیره یا خیر؟ شنیدم که بیمه تامین اجتماعی هدیه تولد فرزند هم داره درسته؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین صدیقی

profile
up
down

سلام. خیر از طریق بیمه همسرتان نمی توانید از هزینه مربوط به زایمانن تامین اجتماعی استفاده کنید و باید حتما خودتان شاغل بوده و از بیمه اجباری که توسط شاغل بودن به شما تعلق میگیرد از این هزینه استفاده کنید و در این صورت است که مشمول این هزینه می شوید.

در رابطه با هدیه تولد فرزند یا هدیه زایمان باید بگویم که همچین چیزی در بیمه تامین اجتماعی وجود ندارد.