در چه شرایطی می توان ثبت نام بیمه تکمیلی تامین اجتماعی داشت؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید محمدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر

من وهمسرم بیمه تامین اجتماعی داریم و میخواستم شرایط ثبت نام وهزینه بیمه تکمیلی تامین اجتماعی رو بدونم.

لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سلطانی

profile
up
down

عرض ادب و احترام

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم که بیمه تکمیلی تامین اجتماعی برای بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی است. اگر بازنشسته نیستید می توانید از بیمه تکمیلی خانوار استفاده کنید.