آیا پس از ارسال اظهارنامه امکان تغییر وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط بهرام ازلگینی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من وقتی میخواستم اظهارنامه مالیاتی پر کنم ولی قسمتی که در رابطه با استفاده از تبصره ۱۰۰ بود رو خیر زدم. الان پس از تکمیل و ارسال اظهارنامه پشیمان شدم و تمایل دارم که از این تبصره استفاده کنم.

آیا راهی هست که این کار رو بشه انجام داد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغرماندنی

profile
up
down

با سلام. اصلاح کردن اظهارنامه تا موعد مقرر ایرادی ندارد ولی در مورد شما در صورتی که اظهارنامه را ارسال نمایید دیگر امکان بازگشت آن وجود ندارد. در صورتی که درآمد شما زیر 240 میلیون تومان است می توانید در هنگام رسیدگی مالیاتی با ممیز توافق کنید در این زمینه.