آیا تجهیزات و ماشین آلاتی که در خط تولید کارخانه ها استفاده می شود مشمول مالیات بر ارزش افزوده اند؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدرضا غفاری رفیع در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر می خواستم بپرسم آیا تجهیزات و ماشین آلاتی که در خط تولید کارخانه ها استفاده می شود (کلا هر گونه تجهیزاتی که در کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد) آیا به آن ها مالیات بر ارزش افزوده تعلق می گیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید میثم موسی‌زاده

profile
up
down

باسلام. در واقع برای انواع نهاد ها مانند ماشین آلات خط تولید کارخانه ها وانواع تجهیزات مصرفی برای فعالیت های اقتصادی، از مالیات های پرداخت شده توسط مودیانی که ثبت نام نمودند در دوره اول مالیات، در زمان ارائه اظهارنامه و درخوااست مودیان قابل استرداد می باشد.