شرایط تبدیل بیمه اختیاری به بیمه اجباری برای استفاده از مرخصی زایمان چیشت؟

report گزارش

سوال شده توسط جانقلی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من حدودا 4 سال بیمه اختیاری دارم و در حال حاضر باردار هستم. آیا امکانش هست که برای استفاده از مرخصی زایمان بیمه ام رو به بیمه اجباری تغییر بدم؟ اگر جواب مثبت هست باید چند ماه بیمه اجباری داشته باشم تا بتونم از مرخصی زایمان استفاده کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

عرض ادب و احترام

بله. شما می بایست از تاریخ زایمان تا یکسال پیش از آن حداقل 60 روز بیمه اجباری برای تان پرداخت شود. (زمانی که بیمه اجباری پرداخت شود، به طور خودکار بیمه اختیاری قطع می شود.)

با تجدید احترام