آیا پس از نوشتن دفاتر قانونی مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده خواهیم شد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد کوچک در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر.

سال پیش ما مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده نبودیم اما امسال قصد نوشتن دفاتر را داریم. می خواستم ببینم آیا پس از نوشتن دفاتر قانونی مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده خواهیم شد؟ آیا ممکن است سال های پیش را هم مارا مشمول کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغرماندنی

profile
up
down

با سلام. همه کسب و کارهایی که فعالیت اقتصادی انجام می دهند و به طریقی به خرید و فروش کالا یا خدمات مرتبط هستند مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شوند. مشمول شدن یا نشدن در مالیات بر ارزش افزوده هیچ ارتباطی با نوشتن یا عدم نوشتن دفاتر قانونی و حسابداری ندارد. بنابراین در صورتی که سال های پیش مشمول قانون ارزش افزوده نمی شدید بنابراین با نوشتن دفاتر حسابداری هم مشمول نخواهید شد.

در صورتی که مشمول قانون ارزش افزوده می شدید اما برای آن اقدام نکردید در صورتی که مالیات متوجه این قضیه شود مشمول جریمه خواهید شد و باید مالیات های سال های پیش که پرداخت نکردید را هم پرداخت نمایید.

اما توجه داشته باشید که باید در شروع کسب و کار حتما دفاتر قانونی را تهیه کنید و این موضوع اجباریست و در صورت نداشتن این دفاتر از طرف مالیات مشمول جریمه خواهید شد.