آیا کارمند میتواند ماشین کارفرما را با شکایت توقیف کند یا شرکت او را پلمپ کند؟

report گزارش

سوال شده توسط علی مرزداران در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدونم در صورتی که از کارفرما شکایت بشه و کارفرما محکوم بشه، در صورتی که خودش دسترس نباشه میشه اموالش مثل ماشین رو توقیف کرد یا شرکتش رو پلمپ کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر . بله با حکم دادگاه امکانش هست و دیون کارگر جزو دیون ممتازه محسوب میشه یعنی حتی اگر کارفرما بدهی های دیگری هم داشته باشد، پرداخت بدهی کارگر ارجحیت دارد . درمورد پلمپ شدن شرکت نیز بسته به حکم و رای دادگاه ممکن است.