آیا شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه، برای شرکت هم دردسر ساز خواهد بود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم در صورتی که کارگر از کارفرما به دلیل پرداخت نکردن حق بیمه شکایت کنه، آیا به جز کارفرما برای خود شرکت هم مشکلی پیش میاد؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

درود. در صورتی که کارفرما با رای اداره کار محکوم شود، می بایست حق بیمه ای که پرداخت نکرده را مطابق با نرخ سال جاری پرداخت کند و همچنین موظف به پرداخت جریمه تعیین شده نیز میباشد اما برای شرکت مشکلی به وجود نخواهد آمد.