نحوه محاسبه سنوات کارگران در صورت اخراج چگونه است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. من یک سوال داشتم اگه کارفرما بخواد بعد از 4 سال کارگر رو اخراج بکنه و سنوات این 4 سال رو بده، این سنوات چطور محاسبه میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کامران زاهدی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. اگر کارفرما قبل از پایان زمان قرارداد بخواد کارگر رو اخراج کنه کارگر میتونه به اداره کار شکایت کنه و درخواست بازگشت به کار بگیره اگر که کارفرما درخواست بازگشت به کار رو قبول بکنه اما کارگر خودش از ادامه کار منصرف بشه به اندازه 45 روز در سال سنوات بهش تعلق میگیره. موفق باشید