آیا کار کردن بازنشستگان تامین اجتماعی، پس از بازنشستگی غیرقانونی است؟

report گزارش

سوال شده توسط جهاندیده در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام میخواستم بدانم که آیا بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی بعد از بازنشستگی میتوانند در شرکت و اداره های خصوصی و دولتی کار کنند؟ آیا در صورتی که سازمان تامین اجتماعی این موضوع را متوجه شود مشکلی پیش خواهد آمد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بعد از دوران بازنشستگی افراد نمیتوانند مشغول به کار شوند و مستمری بازنشستگی هم دریافت کنند. در صورتی که اشتغال پس از دوران بازنشستگی اثبات بشود، پرداخت مستمری قطع خواهد شد و سازمان تامین اجتماعی مستمری را که در طی ماه های اشتغال فرد پرداخت کرده، مطالبه خواهد کرد.