بازنشستگی زنان خانه دار با سابقه 10 سال بیمه

report گزارش

سوال شده توسط صبوری در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام میخواستم بدونم که آیا زنان خانه دار با پرداخت 10 سال حق بیمه میتوانند بازنشسته شوند؟ در صورتی که امکانش هست میزان مستمری چقدر هستش؟ سپاس.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام بله امکانش هست. مطابق با قانون سازمان تامین اجتماعی، خانم های 55 سال و بالاتر در صورتی که 10 تا 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند میتوانند درخواست بازنشستگی کنند اما میزان مستمری آن‎ها بر اساس سنوات بیمه است؛ یعنی اگر خانوم 10 سال سابقه بیمه داشته باشد مستمری معادل 10 روز دریافت میکند و نکته ای که خوب است بدانید این است که اگر میزان مستمری که دریافت میکند از حداقل حقوق ( حقوق پایه) هم کمتر باشد، امکان افزایش آن وجود ندارد.