آیا مزایای مرخصی زایمان به بیمه خویش فرما تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط صحتی فر در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام، وقت شما بخیر من حدود 9 سال کارگر بودم و سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگری دارم. در ماه های آینده قصد دارم که باردار بشم اما متاسفانه 7 ماهی هست که بیکار شدم. قرار است که برم و برای دریافت بیمه خویش فرما اقدام کنم اما می خواستم بپرسم که آیا مزایای مرتبط با مرخصی زایمان به بیمه خویش فرما هم تعلق می گیرد یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

سلام و درود. بیمه خویش فرما مشمول مرخصی زایمان نمی شود و مرخصی زایمان تنها مختص بیمه های اجباری است. برای این که بتوانید از مرخصی زایمان استفاده کنید باید حتما در جایی کارکنید و بیمه اجباری داشته باشید.