ارزش اسقاط چیست و چطور باید ارزش اسقاط را محاسبه و ثبت کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط امیرعباس وطن دوست در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام. لطفا راهنمایی کنید که ارزش اسقاط رو چه طوری باید ثبت و محاسبه کنیم؟ ماه به ماه هست یا سالیانه و یا اصلا فرقی نداره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا زاهد پیشه

profile
up
down

سلام امیدوارم خوب باشید. ارزش اسقاط از عوامل محاسبه استهلاک هستش و به زبان ساده یعنی ارزش دارایی شما بعد از سپری کردن عمر مفیدش چقدر هست؟ از اونجایی که هزینه استهلاک سالیانه حساب میشه، ارزش اسقاط رو هم سالیانه و همان زمان معمولا حساب میکنید و معمولا هم صفر در نظر گرفته میشه.