چطور باید اظهارنامه مالیاتی پرکنم؟

report گزارش

سوال شده توسط حامد شاهین نژاد در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. بنده یک مغازه دارم و شغلم آزاد است. از آن جایی که حسابداری نخواندم و با زیر و بم موارد مربوط به حسابداری و مالیات آشنا نیستم می خواستم بپرسم چطور باید اظهارنامه مالیاتی پرکنم؟ آیا اصلا به این کار نیازی هست؟ لطفا اگر میشود کامل توضیح دهید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدعلی بنکدار تهرانی

profile
up
down

باسلام. اظهارنامه مالیاتی به دسته تقسیم می شوند: ۱- اظهارنامه ارزش افزوده که هر فصل باید ارسال شود. ۲- اظهارنامه عملکرد که سالی یک بار باید ارسال شود.

به جز این موارد گزارش های دیگری نیز هستند مانند : گزارش صورت معاملات فصلی، لیست مالیات حقوق پرسنل و...

توجه داشته باشید که اظهارنامه عملکرد را باید همه اشخاص حقوقی و حقیقی باید ارسال کنند و اظهارنامه ارزش افزوده و گزارش صورت معاملات فصلی را فقط باید اشخاص حقیقی که در گروه الف و ب قرار دارند و همینطور اشخاص حقوقی ارسال کنند.