از بیمه بیکاری در صورت استفاده از مرخصی بدون حقوق می توان استفاده کرد؟؟

report گزارش

سوال شده توسط nima در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام

در حال حاضر باردار هستم و 7 سال سابقه کار تمام وقت در شرکت دارم ولی به دلیل دوری محل کار و سختی نمیتونم به صورت کامل هرروز سرکار بیام و مرخصی بدون حقوق مگیرم و بیمه برای اون روزها رد نمی شود.

بیمه یکی دوماه گذشته کامل رد نشده و در ماه آینده قرار داد من تموم میشه اگه شرکت عدم نیاز بزنه آیا از حقوق بیکاری میتونم استفاده کنم؟

و چه تاثیراتی روی مبلغ دریافتی میگذارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

با سلام

از نظر قانونی و ماده 6 قانون کار حداقل 6 ماه سابقه بیمه و احراز بیکاری غیر ارادی و مراجعه ظرف 30 روز از تاریخ وقوع وقوع بیکاری ویا ۹۰روز با عذر موجه و تشخیص هیات حل اختلاف امکان پذیر استبا توجه با اینکه در ماههای آخر حق بیمه کامل رد نشده است واز طرفی یکسال حق بیمه از آخرین شرکت به تامین اجتماعی ارسال شده است.