آیا می‌توانم از بیمه بیکاری در شرایطی که مرخصی بدون حقوق میگیرم استفاده کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط واعظی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

بنده به دلیل شرایط سخت بارداری مجبور به استفاده از مرخصی بدون حقوق هستم. بیمه دوماه گذشته کامل رد نشده و  ماه آینده قرار داد من تموم میشه. در این شرایط آیا مشمول حقوق بیکاری می‌باشم؟

آیا مبلغ دریافتی متفاوت می‌شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

با سلام

از نظر قانونی و ماده 6 قانون کار حداقل 6 ماه سابقه بیمه و احراز بیکاری غیر ارادی و مراجعه ظرف 30 روز از تاریخ وقوع بیکاری ویا ۹۰روز با عذر موجه و به تشخیص هیات حل اختلاف امکان پذیر است.