استفاده از بیمه رایگان برای پسر مجرد بیکار به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط انتظامی در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

بنده در حال حاضر بیکار هستم.دانشجو و سرباز هم نیستم پدرم جانباز و معلم بازنشسته است.آیا امکان استفاده از بیمه پدرم را دارم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

بنده در حال حاضر بیکار هستم.دانشجو و سرباز هم نیستم پدرم جانباز و معلم بازنشسته است.آیا امکان استفاده از بیمه پدرم را دارم؟

پاسخ: سلام و ادب شما میتوانید با مراجعه به اداره بیمه سلامت تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

سلام و ادب شما میتوانید با مراجعه به اداره بیمه سلامت تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرید.