افرادی که خارج از ایران زایمان میکنند چه مدارکی باید ارائه دهند؟

report گزارش
پروفایل
up
down

درود و احترام

افرادی که خارج از ایران فارغ می شوند، برای استفاده از مرخصی زایمان چه مدارکی را به بیمه باید ارائه دهند؟ آیا می توان با تایید پزشک این کشور زود تر از موعد مرخصی را شروع کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام دوست عزیز

غرامت دستمزد روز های بارداری با ارائه گواهی پزشک معالج و تاییدیه شورای پزشکی، از شعب تامین اجتماعی قابل وصول می باشد. متقاضی می بایست زمان مراجعه به شعب تامین اجتماعی برای دریافت غرامت دستمزد ایام بارداری، اصل دفترچه درمانی و گواهی پزشک معالج را با خود به همراه داشته باشد. برای آن دسته از افرادی که خارج از کشور از استراحت پیش از زایمان استفاده می کنند میبایست کلیه مدارک و گواهی من جمله گواهی تولد کودک و همچنین مدارک پزشکی به تایید کنسولگری ایران در کشور متبوع تقدیم گردد. نا گفته نماند که اصل گواهی به همراه ترجمه آن به شعبه اصلی در ایران تحویل داده شود.

در انتها لازم به ذکر است در صورتی که ایران در آن کشور کارگزاری رسمی داشته باشد، می تواند موارد فوق الذکر را از کارگزاری پیگیری کند.

با احترام