برای استفاده از مرخصی زایمان باید چه مقدار سابقه بیمه داشته باشم؟

report گزارش

سوال شده توسط زینب هاشمی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. می خواستم بپرسم برای استفاده از مرخصی زایمان باید چه مقدار سابقه بیمه داشته باشم؟ در صورتی که تنها 6 ماه سابقه بیمه داشته باشم در مرخصی زایمان چقدر به من پرداخت می کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین رئیسی

profile
up
down

با سلام. شرط استفاده از بیمه در مدت مرخصی زایمان پرداخت حق بیمه 60 روزه به مدت 1 سال است و استفاده از این مورد برای سابقه 6 ماهه امکانش نیست.

در نظر داشته باشید که شرایط استفاده از بیمه در مدت مرخصی زایمان به شرح زیر است:

  1. به مدت یک سال قبل از زایمان دارای سابقه پرداخت حق بیمه 60 روزه باشد
  2. در مدتی که استراحت می کند نباید کار کند و حقوق و مزد دریافت نماید.
  3.  در زمان اعلام برای مرخصی زایمان باید در حال کار باشد و یا در مرخصی استحقاقی باشد.
  4. زایمان برای فرزند چهارم به بعد نباشد زیرا به فرزند چهارم به بعد تعلق نمی گیرد.