برای دریافت دیه باید از شرکت شکایت کنم یا به بیمه مراجعه کنم؟

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام و ادب

من مدتی پیش در شرکت در زمان خالی کردن بشکه دچار حادثه شدم و بند انگشت راستم شکست و عمل جراحی انجام دادم. برای دریافت غرامت باید از شرکت شکایت کنم یا به بیمه مراجعه کنم؟میزان این غرامت چقدر است؟آیا برای ادامه کار به مشکل میخورم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جواد عباس پور

profile
up
down

ابتدا از شرکت خود شکایت کنید اگر شرکت تحت بیمه مسئولیت مدنی باشد شما باید به بیمه مراجعه کنید و اگر نباشد شما با کارفرما طرفید.این در صورتی است که خسارت وارد شده به شما بیش از 10 درصد باشد.