امکان پرداخت حق بیمه به صورت نقدی

report گزارش

سوال شده توسط بردیا زمانی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

با سلام اگر کارگر درخواست پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را به صورت نقدی داشته باشد آیا درست است که به صورت نقدی پرداخت شود؟آیا بعدا میتواند مدعی حق بیمه شود؟با سلام اگر کارگر درخواست پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را به صورت نقدی داشته باشد آیا درست است که به صورت نقدی پرداخت شود؟آیا بعدا میتواند مدعی حق بیمه شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کسری زمانی

profile
up
down

سلام انجام این کار درست نمی باشد ز کاریرا امکان شکایت از شما وجود دارد و شما مجبورید علاوه بر حق بیمه جریمه نیز پرداخت کنید.نکته دوم اینکه اگر اتفاقی برای کارگر بیفتد و از شما به عنوان کارفرما شکایت شود تمام دیه و مخارج زندگی بر عهده شماست. با فرض این‌که کارگر از کارافتاده شود مبلغ حدودی که از سوی شما باید پرداخت شود تقریبا یک میلیارد تومان است.